Seray Altay Eczacı'ya döndü

Seray Altay, altyapısından yetiştiği Eczacıbaşı Zentiva'yla sözleşmesini uzatarak takıma geri döndü. Eczacıbaşı için büyük kazanç olacak. Bu sefer harcamayacaklarını umuyorum. Neriman'ı bile kadroda yeteri kadar kullanmadı Cuccarini geçen sene. Seray'ın artık ileri seviyede bir tecrübesi var ve pasör çaprazı olarak da vuruş gücü çok yüksek. Şu anki kadroda rahatlıkla oynaması lazım.

*Eczacıbaşı altyapısından yetişen ve 14 yaşında A Takım’a yükselen Seray Altay, beş sezon üst üste A Takım kadrosunda yer aldı. Eczacıbaşı A Takımı’yla üç Türkiye Şampiyonluğu, bir Türkiye Kupası ve bir kez de Avrupa Top Teams Kupası üçüncülüğü elde eden Altay, 2007-2008 sezonunda Yeşilyurt Spor Kulübü’nde, 2008-2009 sezonunda ise Galatasaray Spor Kulübü’nde kiralık olarak oynadı. Özellikle Galatasaray’ın play-off etabında son dört takım arasında yer almasında önemli rol oynayan ve A Milli Takım kadrosunda da yer alan Seray Altay, 1.82 m boyunda ve 1987 Ankara doğumlu.

2009-2010 sezonundan itibaren Eczacıbaşı-Zentiva A Takımı’nda yerini tekrar alacak olan Seray Altay, altyapısından yetiştiği ve beş sezon A Takımı’nda oynadığı Eczacıbaşı Spor Kulübü’ne dönmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Son iki sezondur farklı kulüplerde ve ilk altıda oynadım. Bunun bana önemli deneyimler kazandırdığını düşünüyorum. Edindiğim tecrübeyle Kulübüm’e daha faydalı olacağıma ve bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağıma inanıyorum” dedi.

*eczacibasisporkulubu.org.tr'den alınmıştır.

2 yorum:

omer26 | 13 Haziran 2009 00:02

Bu habere çok sevindim. Çok yetenekli bir voleybolcu.

Adsız | 3 Temmuz 2009 03:02

onun güzelligi yeter takımdagüzel kız yoktu

Add to Technorati Favorites