Filenin Sultanları Ankara'da

Bayan A Milli takımımız, Bayanlar Avrupa Ligi'nde oynayacakları 5 ve 6. maçlar için Ankara'dalar Cumartesi ve Pazar günü Atatürk Spor Salonu'nda saat 19.00 ve 18.00'de oynanacak iki maçımız Fransa'ya karşı. Ligde ilk iki maçı Romanya'da kaybeden sultanlar, İngiltere'de iki kere galip geldiler. Fransa ile içerde oynadıktan sonra ayın 12'si ve 13'ünde Fransa'ya gideceğiz ve bu sefer onların evinde oyanayacağız. 20'si ve 21'inde Türkiye'de İngiltere ve 27'si ile 28'inde ise yine içeride Romanya ile karşılaşacağız.

Son puan durumuna göre ikinciyiz. Romaya 4te 4 yaparak büyük avantaj elde etti. İçerde onları kesin yenmeliyiz. A milli takımımızın kadrosu şu şekilde:
Cengiz Göllü: Bayan Milli Takımlar Koordinatörü

Mehmet Bedestenlioğlu: Antrenör
Kamil Söz: Yardımcı Antrenör
Gencer Yarkın: İstatistik Antrenörü
Turgay Aslanyürek: Kondisyoner
Sibel Kahyalıoğlu: Masör
Sporcular: Naz Aydemir, Asuman Karakoyun, Neşve Büyükbayram, Esra Gümüş, Büşra Cansu, Gülden Kayalar (Eczacıbaşı); Eda Erdem, Seda Tokatlıoğlu (Fenerbahçe); Duygu Bal, Neslihan Darnel, Polen Uslupehlivan, Serpil Ersarı (Vakıfbank G.S.); Ayşe Melis Gürkaynak (Galatasaray)

Kadroya Seray Altay, Gözde Kırdar ve İpek Soroğlu'da eklenirse süper olacak kadromuz. Umarım Ankara'da ki maçlarda yalnız bırakmayız takımımızı.

Bu arada takım TVF Voleybol Kampüsü'nü ziyraet ederek anı fotoğrafı çektirmişler. Baya bir eğlendikleri kesin.

0 yorum:

Add to Technorati Favorites