Infomag Haziran


Geç oldu ama ancak okuyup, gözden geçirebildim bu sayıyı. Kısaca başlıkları geçeyim.

Infomag bu sayısı Godot'nun hala gelmediğine değinilerek başlıyor. IMF'nin artık gelmemesi daha mı makul? Yoksa hala ihtiyaç var mı? Dünya çapında belirlenen en etik firmalar listesi üzerine bir yazı Nesrin Akkaş'tan gelmiş. Çok ilgimi çekti. Araştırmayı düşünüyorum bu konuyu. Portre kısmında Bimeks'in yeni genel müdürü Arif Bayratar, Acıbadem Sağlık Grubu'nun Yeönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meri Bahar ve çok yakından tanıdığımız Kemal Derviş var. Derviş, artık Akbank için değerlendirmeler yapmak üzere çalışacak. Akbank'ın bu anlaşmadan kazancı büyük oalcaktır.

Detay kısmında, kriz tabiki ana konu. Dipte miyiz, yoksa kurtulduk mu? Çok güncel bir konu. Baymak, dondurulmuş gıda sektörü, kuru temizleme, otomotiv sektörünün beklediği teşvik haberleri, NBA pazarlama stratejisi, bilişim kısmında IBM ve Nestle ile ilgili yorumlar detay kısmında verilmiş.

Kapak konusu Statüko mu? Değişim mi? Kısaca kabinedeki değişim üzerine. Çok beğendim bu yazıyı. Yine beğendiğim başka bir yazı da Çalışma Hayatında Kaos. Kesinlikle tavsiye ederim okumanızı.

0 yorum:

Add to Technorati Favorites