Naz, Fenerbahçe Acıbadem'e gider mi?

Eczacıbaşı Zentiva bu kızı bırakır mı? Tek cevap verilmesi gereken soru budur bence. Sizin elinizde bir takım var ki gayet genç oyuncular ve hemen hepsi de Milli Takımlar düzeyinde oynuyorlar. Bunların arasından en ası Naz olsun. Altyapısından yetiştirdiğiniz, 15 yaşında A takımda ilk pasör olan, 18 yaşına gelinceye kadar dünya kadar ödül kazanmış ve dünyada geleceğin en iyi pasörlerinden biri olarak gösterilen bir kız olsun bu. Siz olsanız, rakibinize bu oyuncuyu verir miydiniz? Şampiyonluktaki en büyük rakiplerinizden birine?

Bu durum aslında Avrupa'da çok doğal karışlanabilir. Ama Avrupa'da bile Naz gibi bir kıymet böylesine kolay lokma edilemez. Hediye eder gibi verilemez.

Antranörler bir takımdaki oyuncuların kaderlerini elinde bulundururlar. Eğer Eczacı antranör ayağına Naz'ı yollarsa, Bebbe'yi postaladıklarında, ahlanıp vahlanacak, ağlayacak bir omuz bile bulamayacaklar. Naz'ı kaybetmek bu kadar büyük bir darbedir Eczacıbaşı'na.

Naz gitmeyi istiyor mudur? Bence Naz en çok Gökhan Edman'la çalışmak istiyordur. Keşke Galatasaray'da kalsaydı Edman'da, Naz da gerçek değerini verecek bir takıma gidebilseydi. Hepimiz görüyoruz Eczacı'da bir türlü istediği desteği göremedi Naz. Peki, Fenerbahçe Acıbadem'de ne yapar? Takım değiştirmenin getirdiği psikolojiyi kolay atamayacaktır Naz. Hem de Eczacı'dan ayrılmışsın. Hiç kolay değil. Fenerbahçe ise transfer atağında, Naz'ı belki de yedek oturtmak için almaya çalışıyor. Bir çok söylenti var bu konuda da. Fenerbahçe'nin transferde adının anılmadığı bir oyuncu bile yok neredeyse. Futbolda para saçan Aziz Yıldırım gelen şampiyonlukla herhalde beyin sarsıntısı falan geçirdi, abartıyor Fenerbahçe.

Her neyse, Naz Aydemir, Fenerbahçe Acıbadem'e gider, hem de çok güzel. Ama Naz artık eski
Naz olamayacaktır orada. Bundan kesin eminim. Benim heyecanım bitecek o da ayrı konu. Artık toklarının rengini de sarı yapar ne diyelim.

Şunu da söylemeden geçmek istemiyorum. Final serisinde malesef Fenerbahçe seyircisi ile oturmak durumunda kaldım bazen. Naz Aydemir hakkındaki yorumlarını söylemk pek hoş olmayacaktır. Herhalde biliyorlar Galatasaray'lı olduğunu da, acaip atıptutuyorlardı. Tabi bu duyduklarım sadece. Hemen hepsinin aynı görüşlerde olduğundan da eminim. Bunlardan sonra Naz'ı hiç o takıma yakıştıramıyorum ama o kendisini yakıştırıyorsa ne demek düşer ki bize?

Bu konuya Volleytürk'te Kamil de değinmiş.Yorumuna da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Add to Technorati Favorites